10 Decembrie 2007

Octav Dumitrescu va discuta cu cititorii Wall-Street despre tendintele pietei de leasing



In cadrul rubricii Live Wall-Street din aceasta saptamana, Octav Dumitrescu, director de marketing la VB Leasing, isi rezerva cateva ore pentru discutii cu cititorii Wall-Street.

Dumitrescu estimeaza ca, in urmatorii ani, ponderea utilajelor de constructii si a echipamentelor va creste. Aflati care sunt tendintele pietei de leasing in opinia oficialului estimeaza ca in urmatorii ani ponderea utilajelor de constructii si a echipamentelor va creste. Aflati care sunt tendintele pietei de leasing in opinia oficialului VB Leasing.

Valoarea bunurilor finantate de Volksbank Leasing Romania in primele noua luni a ajuns la 155 milioane euro, in crestere cu circa 15% fata de aceeasi perioada din 2006, ca urmare a avansului numarului de contracte.

Va invitam sa trimiteti pana luni, 10 decembrie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Octav Dumitrescu, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de joi, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

##FORM_INTERVIU##



Citeste si