1 Decembrie 2009

Carpatica a devenit agent principal in reteaua Western Union



Banca Comerciala Carpatica a devenit unul dintre agentii principali ai Western Union, alaturandu-se retelei care ofera acest serviciu de transfer de bani pe teritoriul Romaniei.
Cele 200 de unitati teritoriale ale Bancii Comerciale Carpatica fac, astfel, parte din reteaua de locatii ale agentilor Western Union, oferind clientilor un serviciu de transfer de bani rapid, usor si sigur prin intermediul chitantei automate.

„Am semnat un acord de parteneriat direct cu Western Union, o companie de prestigiu, de a carei experienta si profesionalism ne-am convins cu totii. Aceasta colaborare subliniaza, inca o data, interesul Bancii Comerciale Carpatica de a oferi intotdeauna servicii de calitate clientilor sai”, a declarat Nicolae Surdu, directorul general al Bancii Comerciale Carpatica.

La nivel national, Western Union Romania colaboreaza in prezent cu noua agenti: Angelo Costa Romania Group SRL, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Bancpost, BRD – Groupe Société Générale, Credit Europe Bank, Banca Comercial Carpatica, Posta Romana si Raiffeisen Bank.

„Colaborarea cu Banca Comerciala Carpatica consolideaza strategia Western Union de crestere pe termen lung in Romania, precum si promisiunea de a fi mereu aproape de clientii nostri cu servicii de transferuri financiare rapide, sigure si usor de utilizat”, a completat Alexandru Badulescu, director regional pentru Western Union Romania si Bulgaria.

Serviciul de transfer de bani prin Western Union este disponibil in peste 4.500 de locatii din Romania.



Citeste si