16 Martie 2010

Credit Europe ofera bonus de 1% la depozite clientilor care au CardAvantaj



Bancherii de la Credit Europe Bank ofera clientilor posesori de CardAvantaj un bonus de 1% la dobanda aferenta depozitelor constituite la Credit Europe Bank.
Bonusul de 1% se va aplica indiferent de valuta depozitului, atat pentru depozitele noi, cat si pentru cele deja constituite.

In cazul depozitelor deja constituite, bonusul se va acorda incepand cu data semnarii unui nou contract, aferent reinoirii acestora.

Noua oportunitate oferita posesorilor de CardAvantaj vine in contextul acordarii accesului la cumparaturi intr-o retea impresionanta de comercianti parteneri (peste 9.500 locatii) unde se pot efectua cumparaturi cu plata in rate in orice domeniu de interes. In plus, pentru orice tranzactie efectuata prin CardAvantaj, inclusiv retragerile de numerar de la ATM, posesorii beneficiaza de un bonus de 0,3% din valoarea acesteia.

In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330,000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agentii si puncte de lucru, 164 de ATM-uri si peste 9,500 POS-uri instalate la comerciantii parteneri.




Citeste si