2 Iulie 2010

Uniqa nu creste tarifele la politele RCA in urma majorarii TVA



Uniqa Asigurari, membra grupului austriac cu acelasi nume, nu va majora tarifele la politele de asigurare civila auto (RCA) in urma cresterii TVA cu 5 puncte procentuale pana la 24%, a anuntat asiguratorul.
Astfel, asiguratorul a decis sa mentina tarifele la politele RCA la nivelul existent, pentru a incuraja incheierea asigurarilor in vederea protectie in cazul producerii unor evenimente neprevazute, se specifica in comunicat.

Totodata, in perioada 15 iunie – 31 august 2010, compania de asigurari desfasoara o campanie RCA de reinnoire, in care ofera clientilor 15% discount pentru persoane fizice la plata anticipata anuala, 20% discount pentru orice asigurare facultative non-auto achizitionata impreuna cu RCA, serviciul Uniqa MeteoAlert gratuit.

In prezent, capitalul social al Uniqa Asigurari este de 320,26 milioane de lei, dupa o crestere cu 121% a acestui de la 45 milioane de euro, la inceputul anului 2009. Anul trecut, compania a inregistrat un profit de 2,47 milioane de lei, iar primele brute subscrise au totalizat 496,70 milioane de lei.



Citeste si