11 August 2010

Clientii OTP pot accesa platforma de internet banking si de pe mobil



Clientii OTP Bank Romania pot accesa platforma bancii de Internet Banking si de pe telefonul mobil, putand astfel efectua tranzactii direct de pe telefon.

Pentru a efectua tranzactii direct pe telefonul lor mobil, printr-un canal rapid si sigur, clientii OTP Bank trebuie sa acceseze website-ul oficial al bancii si sa se inregistreze pentru serviciul OTPdirekt.

„Cererea pentru accesarea informatiilor direct pe telefonul mobil, via internet, creste continuu. Pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri, ca parte a strategiei de mobilitate completa pe care o urmam, am dezvoltat, in prima faza, noul website mobil, http://m.otpbank.ro, ce vine in intampinarea nevoilor de rapiditate si comoditate ale utilizatorilor de internet mobil. Acum, extindem serviciile si oferim posibilitatea de a utiliza intreaga paleta de operatiuni disponibile prin serviciul OTPdirekt, prin intermediul oricarui telefon mobil cu acces la internet, indiferent de sistemul de operare”, a explicat Silviu Florea, manager Canale Electronice de Distributie in cadrul OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania, subsidiara locala a grupului bancar ungar OTP, estimeaza pentru acest an o majorare a activelor cu 3-5% si se asteapta sa ramana profitabila.



Citeste si