27 August 2010

UniCredit Tiriac Bank - Un nou vicepresedinte executiv responsabil de divizia HR



UniCredit Tiriac Bank are, din luna august, un nou vicepresedinte executiv responsabil de divizia Resurse Umane si membru al directoratului bancii, Alina Dragan, dupa primirea avizului Bancii Nationale a Romaniei pentru aceasta functie.

"In aceasta calitate, Alina Dragan va superviza realizarea obiectivelor de resurse umane ale UniCredit Group in Romania", se arata intr-un comunicat al bancii.

Ea are o experienta de opt ani in domeniu, coordonand din 2009 departamentul HR al UniCredit Tiriac Bank, in calitate de director executiv. Alina Dragan a ocupat diferite functii manageriale pe aceasta arie de activitate, este licentiata a Facultatii de Psihologie din Bucuresti si detine o diploma de masterat in psihologie cognitiv-comportamentala.

Din Directoratul UniCredit Tiriac Bank mai fac parte Rasvan Radu - presedinte executiv si CEO, Stanislav Georgiev - vicepresedinte executiv si CFO, Zoltan Major - vicepresedinte executiv si responsabil de divizia de retail, Daniela Bodirca - vicepresedinte executiv si responsabil de divizia de risc a bancii si Septimiu Postelnicu - vicepresedinte executiv si responsabil de Global Business Services (GBS).



Citeste si