15 Februarie 2011

Vodafone si RBS, acord pentru plata facturilor prin debit direct inter-bancar



Vodafone Romania si RBS Romania au incheiat un acord pentru serviciile de debit direct inter-bancar destinate platii facturilor operatorului de telefonie mobila. Prin urmare, clientii Vodafone cu conturi deschise la Millennium Bank isi pot achita factura si prin direct debit.

RBS Romania va intermedia comunicarea cu bancile cu care Vodafone nu are acorduri bilaterale, in scopul de a facilita tranzactiile de debitare directa pentru plata facturii Vodafone. Intr-o prima etapa, serviciul este oferit clientilor Vodafone cu un cont curent deschis la Millennium Bank.

Clientii operatorului de telefonie mobila pot activa noul serviciu de direct debit prin semnarea unui mandat prin care autorizeaza Millennium Bank sa transfere contravaloarea facturii lunare din contul lor deschis la Millennium Bank in contul Vodafone deschis la RBS Romania.

Mandatul de debit direct poate fi completat atat la sucursalele Millennium Bank, cat si in magazinele Vodafone. Serviciul nu presupune niciun cost suplimentar pentru clientii Vodafone, iar plata facturii va fi efectuata lunar.



Citeste si