20 Ianuarie 2006

Microsoft: XP SP3 nu va fi lansat inainte de 2007

Deoarece se concentreaza asupra Windows Vista, Microsoft are acum ca tinta anul 2007 pentru lansarea noului sau update Windows XP service pack
Intr-o postare pe Web site-ul sau, Microsoft a stabilit a doua jumatate a anului viitor ca data preliminara pentru lansarea Windows XP Service Pack 3 pentru ambele editii home si professional. Aceasta data este cu mult dupa lansarea Vista, programata pentru a doua jumatate a acestui an, si mult mai incolo decat au estimat atat persoane din interiorul cat si din exteriorul companiei. Microsoft nu a specificat insa ce caracteristici si patch-uri ar putea fi incluse in update-ul service pack.

Speculatii cu privire la data de lansare a noului update si ce va contine acesta au aparut imediat dupa lansarea Service Pack 2 in august 2004. SP 2 a continut mai multe noi caracteristici decat un service pack Microsoft traditional, adaugand o serie de imbunatatiri de securitate, un pop-up ad blocker si o gestionare imbunatatita a retelelor wireless. Anterior, un reprezentant al Microsoft a confirmat in septembrie ca Service Pack 3 este in lucru si a sugerat ca ar putea fi lansat candva in 2006, dar dupa debutul Vista.



Citeste si