2 Iunie 2011

Pe picior de plecare: Ce mostenire lasa fostul CEO al Orange Romania (VIDEO)



Francezul Thierry Millet, fost CEO al Orange Romania, a dorit sa paraseasca filiala locala a France Telecom pentru ca a vrut “o schimbare dupa 10 ani de activitate in zona operationala”, dar si din motive personale. “Romania nu este, pana la urma, tara mea. Ma intorc in Franta”, a spus el.

Thierry Millet a tinut un discurs de cateva minute, vorbit intr-o limba romana buna (vezi scurt video mai jos), in care a oferit amanunte despre noua pozitie de coordonator de plati prin telefonul mobil si de dezvoltare a serviciilor de plati contactless la nivel mondial, a raspuns intrebarilor privind plecarea lui si a facut comentarii la adresa operatiunilor Orange Romania.

Am venit in Romania cand aveam 40 de ani, iar in primul an s-a nascut si baiatul meu. L-am dat aici la scoala, a jucat fotbal si a marcat”, spune Millet, zambind. “Acum am 47 de ani si in ultimii zece m-am ocupat de operatiuni. Noua pozitie va fi o provocare pentru mine, o responsabilitate mai mare, un nou inceput. Mai mult de atat, desi mi-a placut Romania, nu este tara mea. Pe langa factorul profesional, un alt motiv care m-a influentat sa iau decizia de intoarcere in Franta este si de natura familiala, dar nu vreau sa comentez asupra acestui aspect”, a declarat Millet.



Citeste si