6 Februarie 2006

Prezenta regionala prin SOFTWIN la targul de software educational BETT

Intuitext, divizia de software educational din cadrul SOFTWIN, a fost singurul reprezentant al Europei de Sud-Est la cel mai mare târg mondial de tehnologii informationale pentru educatie, BETT din Londra.
BETT a atras peste 600 de companii din domeniu si circa 27 000 de experti din toata lumea. Timp de patru zile, la centrul expozitional Olympia din Londra s-a reunit comunitatea tuturor celor implicati în fenomenul e-Learning, fiind prezenti deopotriva profesori, factori de decizie din domeniul educatiei si cei mai importanti furnizori de tehnologie.

Vizitatorii au testat în cadrul standului Intuitext™ cele mai noi produse si tehnologii românesti din domeniul educatiei asistate de calculator, fiind calificate ca realizari de top. Domeniul eLearning (învatarea asistata de calculator) este unul cu o traditie de 14 ani pe plan local, prin SOFTWIN. Dupa ce a introdus cartea electronica si bibliotecile virtuale în Romania, compania a fost aleasa de BBC la sfârsitul anului trecut ca furnizor preferat, singurul din afara Marii Britanii, care sa participe la un proiect gigant al acestei tari, de creare de soft educational care sa acopere întreaga programa scolara britanica.

„Semnalele foarte bune pe care le-am primit la acest târg ne îndreptatesc sa privim cu optimism prezenta software-ului educational Intuitext™ pe pietele straine. Urmând directia actuala de dezvoltare, în câtiva ani vom deveni unul dintre jucatorii importanti de pe piata de eLearning mondiala” a declarat Mariuca Talpes, directorul diviziei Intuitext a SOFTWIN.

În România, Intuitext™ - Lectii Interactive pentru liceu este cea mai bine vânduta colectie de software educational. De curând, SOFTWIN a lansat Gazeta Matematica - Editie electronica care cuprinde întreaga colectie de 110 ani a celei mai prestigioase publicatii matematice din România, peste 55 000 de probleme si articole matematice în format electronic, un produs unic în lume.

Despre SOFTWIN

SOFTWIN sustine învatamântul românesc prin numeroase initiative, dintre care se remarca crearea portalurilor www.didactic.ro si www.olimpiade.ro si lansarea Lectiilor Interactive Intuitext, “Proiectul cu cel mai bun produs educational din 2003” la gala premiilor IT&C din România.

SOFTWIN este o companie cu capital integral românesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe din domeniul IT&C. Înfiintata în 1990, compania are o echipa de peste 650 de specialisti si exporta produsele si serviciile sale pe 6 continente. 35% din cifra de afaceri este realizata în România, unde SOFTWIN, se pozitioneaza ca o firma de IT de consultanta, oferind clientilor sai solutii software pentru problemele complexe de afaceri. SOFTWIN are reprezentante externe in Germania, Spania, Marea Britanie si SUA.



Citeste si