29 August 2011

SOC: Vezi aici prima fotografie a lui Steve Jobs, dupa demisie



Imaginea cu Steve Jobs a fost publicata astazi, pe site-ul TMZ.com.

Steve Jobs a renuntat joi la fotoliul de CEO al Apple si i-a predat stafeta lui Tim Cook, scrie presa internationala. “Am spus mereu ca daca va veni o zi cand nu voi putea face fata responsabilitatilor ca CEO al Apple, voi fi primul sa va anunte. Din nefericire, acea zi a sosit”, a anuntat, printr-o scrisoare, Steve Jobs (foto). [Citeste aici textul integral al scrisorii].

Fondatorul Apple este managerul preferat al sefilor din companiile de IT&C de pe piata locala. Astfel, pentru aproximativ o treime dintre acestia Jobs este personalitatea care ii inspira, iar Apple este brandul favorit, arata raspunsurile managerilor pentru rubrica Profil IT, gazduita de Wall-Street.ro.

##SURVEY_FORM_54##

"Ne-am dorit sa aducem in mainile fiecarei persoane un computer si am reusit, chiar daca nu am sperat la acest lucru nici macar in cele mai indraznete vise pe care le-am avut” spunea in urma cu cativa ani Steve Jobs, cel care a facut din Apple cea mai valoroasa companie din IT.

In numele Wall-Street.ro, cea mai mare comunitate de afaceri din Romania, ii multumim lui Steve Jobs pentru intreaga activitate la conducerea Apple.

Sursa foto: www.tmz.com



Citeste si