5 Octombrie 2011

RCS&RDS ataca agresiv: Convorbiri nelimitate catre alte retele. Taxarea pe fix va disparea!



Clientii serviciului de telefonie fixa ai RCS&RDS vor putea efectua, din octombrie, convorbiri nelimitate catre utilizatori din orice retea nationala de telefonie fixa, in cadrul abonamentului de 2 euro/luna, fara TVA, a declarat directorul de dezvoltare al operatorului, Valentin Popoviciu.

"Practic, adaugam abonamentului de telefonie fixa de 2 euro aceasta facilitate. Vom permite actualilor clienti ai companiei sa vorbeasca nelimitat cu abonati ai altor retele nationale de telefonie fixa. Credem ca, in viitor, taxarea serviciului de voce fixa va disparea, pe masura ce tarifele de interconectare se vor reduce sau vor fi eliminate. In plus, taxarea va disparea si pentru ca aproape in totalitate traficul de voce este transportat prin retele IP", a spus , citat de Mediafax.

Operatorul si-a inceput activitatea in urma cu 15 ani si este prezent si pe pietele din Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia.

RCS&RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara.

Compania este controlata indirect de catre omul de afaceri Zoltan Teszari.

##SURVEY_FORM_144##



Citeste si