17 Februarie 2006

Cinci producatori industriali au ales in ianurie 2006 sistemul Clarvision ERP

Pe masura ce anul aderarii la Uniunea Europeana se apropie, tot mai multe companii devin interesate de implementarea unei solutii informatice de gestiune a resurselor care sa le integreze afacerile si sa le optimizeze procesele.

Firmele care aleg sa devina mai competitive si mai puternice în contextul intrarii pe piata unica au la îndemâna un instrument specific – sistemele ERP. Dupa integrare, existenta unui sistem ERP într-o companie va fi mai mult decât necesara. Deja acest lucru a fost constientizat de multe companii cu activitati de productie de tip industrial, care au ales sa implementeze sistemul Clarvision.

În prima luna din acest an, Clarvision ERP a câstigat, în medie, un client pe saptamâna, ceea ce este o dovada în plus a gradului de maturitate la care a ajuns sistemul, prezent de mai bine de 2 ani pe piata româneasca. Portofoliul Clarvision s-a marit cu înca 5 clienti – companiile CILDRO MOBILA Drobeta Turnu-Severin si SEDIROM Alba (industria mobilei), POPA TOOLS Codlea si ADISS Baia-Mare (industria producatoare de utilaje si scule), SOCERAM Bucuresti (industria de materiale de constructii).

Despre EBS:
EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul în Cluj-Napoca. Compania are peste 130 de angajati si este Microsoft Certified Partner.

Pe piata româneasca, EBS ofera un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru mediul de afaceri din România – Clarvision ERP, confirmat de numarul mare de implementari în companii cu profil de productie. Prestigioasa companie de cercetari de piata IDC i-a acordat titulatura "ERP conform definitiei IDC".

Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul companiei www.ebsromania.ro.






Citeste si