15 Noiembrie 2011

Top 5 tablete pe care merita sa le astepti



Daca inca nu ai cedat tentatiei de a-ti achizitiona o tableta PC, pregateste-te sa iti pui rabdarea la incercare. Finalul de an 2011 si prima jumatate a lui 2012 va aduce pe piata cateva tablete demne de luat in considerare, scrie PCAuthority.com.

iPad 3, poate cea mai asteptata, in ciuda lipsei de informatii

In stilul cu care Apple deja a obisnuit, zvonurile privind tableta iPad 3 au inceput sa inunde piata inca imediat dupa lansarea celui de-al doilea model. Cei mai multi se asteapta la o tableta cu Retina Display la rezolutie mai inalta, noi zvonuri sugerand un design mai subtire din fibra de carbon.


Samsung Galaxy Tab 7.7 - in primavara lui 2012

Samsung spera sa aiba un impact mai mare cu tableta Galaxy 7.7 decat au avut cu versiunea anterioara. Renuntand la Android 2.2, ar putea reusi acest lucru. Galaxy Tab 7.7 va rula pe sistemul 3.2 Honeycom, va avea un ecran AMOLED de 7,7 inci cu rezolutie de 1,280 x 800 si un procesor de 1,4 Ghz. Greutatea este de 335 grame, putand intra intr-un buzunar al gecii. Camera frontala are 2MP in timp ce camera posterioara are o rezolutie de 3 MP.


HTC Puccini - in vara lui 2012

Tableta “buna” a companiei HTC, si anume Puccini este, conform zvonurilor cel putin, o configuratie foarte puternica la o marime de 10 inci. Tableta va avea procesor de 1,5 Ghz dual-core si 1 GB RAM va accelera un sistem de operare customizat Android 3.2 Honeycomb. Totodata, tableta va include si o camera de 8 MP pe partea dorsala.


Amazon Kindle Fire - 15 noiembrie 2011

Lasand la o parte tehnologia e-ink pentru un ecran color LCD de 7 inci, Amazon a dezvaluit recent prima lor tableta ce ruleaza pe sistemul Android (2.1 in acest caz). Tableta are procesor dual-core la 1 Ghz si, deocamdata, doar conectivitate prin Wi-Fi. Unele publicatii internationale au criticat acest lucru, precum si procesorul slab, altele laudand tableta si considerand-o un raport pret-calitate excelent. In loc de Android Market, utilizatorii primesc Amazon Prime, Cloud Player si Cloud Drive.


Asus Transformer Prime - vara lui 2012

Sistemul ultrabook hibrid Transformer Prime de la Asus va veni echipat cu procesor quad-core Nvidia Tegra 3 si o grosime de doar 8,3 mm. Cel mai probabil, va rula pe sistemul de operare Android Cream Sandwich, cel mai recent sistem al Google. Luand in considerare configuratia, se anunta a fi cea mai rapida tableta de pe piata – vezi mai multe amanunte aici.




Citeste si