24 Noiembrie 2011

CONFERINTA WALL-STREET: Antreprenorii ar trebui sa priveasca fondurile ca pe niste clienti



Antreprenorii ar trebui sa isi prezinte produsele si serviciile in fata unui fond de investitii precum in fata unui client mare, a declarat Mihai Sfintescu, director de investitii in cadrul fondului de private equity 3TS Capital Partners, la evenimentul “Inovatia in IT: Solutii pentru IMM-uri” organizat de Wall-Street.ro si Romtelecom.

“Ca orice client cu cat cresti mai mult o afacere, cu atat o sa fim mai interesati, dar asta nu inseamna sa nu ne abordeze din timp. Antreprenorii pot sa imi trimita un e-mail, sa intre in legatura cu mine la un eveniment: <<Uite am facut o versiune Beta, am castigat nu stiu ce client>>. Trebuie sa se faca cunoscuti, cum este in publicitate. Trebuie sa stiu cine face acea companie, unde vrea sa anjunga, daca lucrurile merg bine. Noi daca stim ce produs face si furnieaza firma, este altfel. Ati putea sa ne vedeti ca pe un client mare daca vreti”, a explicat Sfintescu.

3TS Capital Partners este una dintre cele mai mari companii de investitii financiare din Europa Centrala si de Est si are birouri in Bucuresti, Budapesta, Praga, Viena si Varsovia. Investitorii din cadrul fondurilor 3TS, totalizand peste 200 milioane de euro, includ, printre altii 3i, Cisco, Sitra, BERD si KfW.



Citeste si