25 Februarie 2006

AXIGEN functioneaza acum si pe FreeBSD

Solutia de mesagerie electronica AXIGEN, este disponibila, începând de astazi, si pe sistemul de operare FreeBSD.
Compania Gecad Technologies face astfel înca un pas în directia portarii serverului de e-mail AXIGEN pe noi sisteme de operare, beneficiind de avantajul pe care i-l confera arhitectura multiplatforma. Aceasta caracteristica permite o dezvoltare rapida a AXIGEN astfel încât acesta sa functioneze pe multiple sisteme de operare si procesoare.

„Înca de când am început sa dezvoltam AXIGEN am avut ca obiectiv sa urmam aceeasi strategie ca si atunci când am lucrat la RAV Antivirus. Arhitectura multiplatforma ne ofera un avantaj competitiv si este în acelasi timp o caracteristica de nelipsit de la un software cu ambitii internationale”, afirma Oana Bornaz, CEO la AXIGEN.

Continuând aceasta strategie de dezvoltare a produsului, Gecad Technologies anunta ca urmatoarea versiune a mail serverului AXIGEN va opera pe sistemele de operare Linux, FreeBSD cât si pe MacOS. Mai târziu în cursul acestui an, AXIGEN va functiona si pe Windows, echipa de programatori de la Gecad Technologies lucrând deja la acest proiect.

Planurile de viitor ale AXIGEN sunt ambitioase dar în acelasi timp justificate de rezultatele înregistrate pâna în prezent. AXIGEN se comercializeaza în întreaga lume prin intermediul a 9 parteneri din mai multe tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Mexic si România. În acest moment, AXIGEN gestioneaza traficul de e-mail pentru mai mult de 200.000 de casute postale în întreaga lume.
În 2006, compania îsi propune sa ajunga la peste 30 de parteneriate încheiate la nivel international si spera ca, la sfârsitul anului, AXIGEN va gestiona traficul de e-mail din peste 1 milion de conturi.

AXIGEN Mail Server a fost lansat pe piata în ultimul trimestru al anului trecut, atât în România cât si international, în cadrul evenimentului LinuxWorld ce s-a desfasurat la Londra. Pe 15 februarie, Gecad Technologies a participat la evenimentul omonim din România, unde a prezentat comunitatii de Linux locale ultimele noutati legate de singura solutie de mesagerie electronica pe care o companie autohtona o dezvolta. AXIGEN a confirmat astfel interesul deosebit pe care îl are fata de piata româneasca si a reiterat sprijinul pe care compania este dispusa sa-l ofere în sustinerea comunitatii IT locale. Realizarea unui schimb de idei si informatii cu mediul IT local reprezinta un beneficiu foarte important pentru echipa AXIGEN.

Despre Gecad Technologies:

Înfiintata în 2001, Gecad Technologies, membra a grupului Gecad, este o companie cu activitate în cercetare tehnologica, project management si dezvoltare de tehnologii software. Implicata initial în dezvoltarea de software antivirus, compania si-a concentrat eforturile, începând din 2003, asupra dezvoltarii primei solutii de mesagerie electronica din România, sub marca AXIGEN.

AXIGEN este o solutie de mesagerie electronica rapida, scalabila si adaptabila cerintelor de comunicare atât din partea companiilor mici si mijlocii, cât si din partea furnizorilor de servicii Internet.

Pentru a afla mai multe despre AXIGEN Mail Server, vizitati http://www.axigen.com



Citeste si