8 Februarie 2012

RCS & RDS reduce cu pana la 70% apelurile in Europa



RCS & RDS, unul dintre principalii operatori de telecomunicatii de pe piata locala, reduce din aceasta luna cu 70% preturile pentru apelurile fixe si mobile in Europa, pentru majoritatea abonamentelor. De reducere beneficiaza atat noii clienti, cat si clientii actuali ai RCS & RDS.

Astfel, abonatii serviciilor Digi Tel si Digi Mobil au de-acum un singur tarif pentru destinatiile fixe din Europa (2.48 eurocenti/minut, cu TVA inclus ) in timp ce pentru destinatiile mobile sunt trei tarife in functie de zona in care este incadrata tara de destinatie. Costul unui apel in roaming in aceste trei zone sunt intre 3,72 de eurocenti pe minut si 8,68 de eurocenti pe minut (cu TVA)

Abonamentele destinate persoanelor fizice, asupra carora se aplica reducerile de tarife pentru apeluri in Europa, sunt abonamentele de tip nelimitat, in valoare de 2,48 euro (Digi Tel Fix 2 Nelimitat, Digi Tel Nelimitat, Digi Mobil Nelimitat) si abonamentul Digi Tel Asociat in valoare de 5 lei (1,15 euro). Preturile contin TVA.

Abonamentele destinate companiilor, asupra carora se aplica reducerile de tarife pentru apeluri in Europa, sunt: cele de telefonie fixa Digi Tel Conect, cele cu telefonie fixa si mobila Digi Tel Grup, abonamentele cu convorbiri simultane de pe fix Digi Tel Conect Plus, abonamentele Digi Grup si Digi Flux.



Citeste si