9 Februarie 2012

Softelligence mizeaza pe o crestere cu 40% a cifrei de afaceri in 2012



Dezvoltatorul de solutii informatice Softelligence a inregistrat anul trecut afaceri cu putin peste 1 milion de euro, conducerea companiei depasindu-si astfel obiectivele pe 2011 cand a mizat pe venituri de un milion de euro. Iar pentru acest an, managementul vrea o crestere de circa 40% a businessului, majorarea fiind determinata de lansarea de noi softuri.

In 2010, Softelligence a avut venituri de 546.000 euro si un numar mediu de 11 salariati. La finalul anului trecut compania avea aproximativ 40 de angajati.

In jur de 70% din cifra de afaceri pe anul trecut a fost generata de suita OMNi e-Business 2.0 (care cuprinde solutii precum marketing, comert sau analiza electronica), iar restul din servicii de externalizare premium, servicii reunite sub brandul Elite.

„Vom lansa in curand, in varianta comerciala, mai multe solutii mobile de business reunite sub denumirea OMNi Mobile, urmate apoi de versiunea 3.0 a suitei OMNi e-Business. Toate acestea, precum si consolidarea portofoliului de clienti pentru divizia Elite, ne vor ajuta sa ne indeplinim obiectivul de crestere cu 40% fata de 2011 si chiar sa il depasim”, spune Teodor Blidarus (foto), managing partner Softelligence.

Softelligence este o companie infiintata in 2006 care este specializata in integrarea de solutii informatice la companii mari si foarte mari.



Citeste si