29 Martie 2012

Fost director de marketing si vanzari in UPC: Vad multa incrancenare si mult stres in telecom



In prezent este multa incrancenare si mult stres pe piata de telecomunicatii, a declarat Raluca Milin, fost director de marketing si vanzari al UPC Romania, unul dintre cei mai mari operatori de telecom, in cadrul emisiunii Start-Up Wall-Street.

Milin a lucrat intre 2001 si 2009 pentru UPC, ultima functie detinuta in cadrul companiei americane fiind cea de director de marketing si vanzari. Ea a renuntat la aceasta pozitie pentru a-si dezvolta propria afacere, Sensio, o companie de mobilier pentru hoteluri, restaurante si cafenele cu o cifra de afaceri de circa un milion de euro anul trecut.

Ea spune ca in ultimii trei ani a primit mai multe oferte pentru a lucra in telecomunicatii, dar le-a refuzat. In ceea ce priveste lansarea unei afaceri in acest domeniu, antreprenoarea spune ca in primul an nu a avut dreptul de a face acest lucru, iar apoi nu a dorit.

“Cand puteam sa fac ceva nu m-a mai atras”, afirma ea, adaugand ca daca inainte de a pleca de la UPC “visa telecom”, dupa aceea s-a detasat de aceasta industrie.

“Vad multa incrancenare si mult stres in telecom. Si mie mi-au placut mereu start-upurile. Acum, probabil ca m-as duce undeva unde sa fie energia start-upului”, spune Raluca Milin.



Citeste si