8 Mai 2012

PayU Romania isi majoreaza de 12 ori capitalul social



Compania de plati prin internet PayU Group, parte a grupului de media Naspers, care detine PayU Romania (fostul Gecad ePayment) a decis majorarea capitalului social de la 0,1 milioane de lei la 1,2 milioane de lei (0,27 mil. euro).

“Majorarea de capital social demonstreaza angajamentul PayU Group de a dezvolta operatiunile din Romania pe termen lung si pregateste terenul pentru un business strategic diferit si inovator, care va aduce pe piata locala noi experiente in plata online pentru produse si servicii”, afirma Cristian Herghelegiu, country manager pentru operatiunile PayU in Romania.

Magazinele online din Romania au tranzactionat prin PayU in primul trimestru al acestui an peste 40 milioane euro, mai mult cu 34% fata de perioada similara a anului trecut. In Romania, PayU este cel mai mare procesator de plati online cu cardul, cu peste 2 milioane de tranzactii procesate in 2011 in valoare de 138,8 milioane de euro.

In regiune, PayU Group activeaza in Polonia, Cehia, Ungaria, Turcia, Ucraina si Rusia si desfasoara operatiuni de integrare de plati online pentru 18.000 de companii.



Citeste si