31 Mai 2012

Vodafone a lansat un abonament special pentru copii



Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a lansat Avantaj, un abonament pe care parintii il pot activa pentru copiii lor pentru 6 euro pe luna. Daca parintele este deja abonat Vodafone, acesta va primi gratuit convorbiri nelimitate catre noul numar de telefon al copilului.

Abonamentul Vodafone Avantaj 6 ofera 1.000 de minute sau de SMS-uri in retea, 30 de minute si SMS-uri nationale si 30 de MMS-uri nationale.

Pachetul „Vodafone pentru copii” include un terminal Samsung Star III, disponibil la un pret promotional de 39 de euro, cu Vodafone Avantaj 6 incheiat pe doi ani, in versiunea alba pentru fete, respectiv, neagra pentru baieti. Odata cu telefonul, copiii primesc mai multe cadouri personalizate pentru fete si baieti: casti Disney Princess sau Disney Cars 2, un set de Post-It-uri, un carnetel, un puzzle si o husa pentru telefon.

In perioada 31 mai – 3 iunie, pachetul pentru copii cu telefonul Samsung Star III este disponibil la un pret promotional de 29 de euro, cu pachetul Vodafone Avantaj 6 incheiat pe doi ani, atat in magazinele Vodafone si ale partenerilor, cat si la www.vodafone.ro/shop.

Dupa epuizarea minutelor, SMS-urilor si MMS-urilor incluse, convorbiri sau mesaje suplimentare pe parcursul unei luni, parintele poate reincarca abonamentul copilului cu oricare dintre cartelele valorice existente pe piata, iar creditul reincarcat are valabilitate nelimitata.



Citeste si