17 Mai 2006

Computer Associates cumpara Cybermation

Computer Associates (CA) anunta definitivarea procesului de achizitie a Cybermation, companie furnizoare de solutii enterprise de automatizare a fluxului de munca.
Valoarea contractului de achizitie se ridica la suma de 75 milioane de dolari.
       
Cybermation este specializata in tehnologii si servicii software care modernizeaza solutiile traditionale de planificare a procesului de munca si simplifica semnificativ managementul infrastructurilor IT complexe.
       
Prin achizitia companiei Cybermation, CA isi extinde, consolideaza si diversifica portofoliul de solutii de automatizare a fluxurilor de munca. De asemenea, prin aceasta achizitie strategica, CA ajuta companiile client sa-si unifice si simplifice mediile lor IT prin automatizarea planificarii si a implementarii proceselor de lucru in cadrul sistemelor mainframe si a celor distribuite.
       
Cybermation va deveni in curand o parte importanta a diviziei de Management al Sistemelor Enterprise din cadrul CA.
       
Intr-o prima faza, solutiile si tehnologiile Cybermation vor fi promovate de catre CA ca produse de sine statatoare, urmand sa fie integrate treptat in portofoliul extins de solutii de automatizare a procesului de munca al CA.
                                     
CA este unul dintre cei mai importanti furnizori IT de software destinat proceselor de management. Enterprise IT Management (EITM™) este viziunea CA asupra viitorului din prisma tehnologiei informatiei. Acest concept se poate traduce printr-un management dinamic si securizat al sistemelor, retelelor, securitatii, stocarii, aplicatiilor si bazelor de date.



Citeste si