29 Aprilie 2013

Bill Gates si Steve Ballmer s-au alaturat FWD, grupul de lobby privind imigrarea infiintat de Mark Zuckerberg



Cofondatorul Microsoft Bill Gates si directorul general al companiei, Steve Ballmer, s-au alaturat grupului de lobby FWD.us infiintat de fondatorul Facebook Mark Zuckerberg pentru a influenta probleme politice privind imigrarea, educatia si munca, scrie Mediafax.

Odata cu Gates si Ballmer s-a alaturat grupului de lobby si Sean Parker, creatorul Napster, figura influenta in Silicon Valley care ocupa in prezent pozitia de presedinte fondator al Facebook.

Proiectul FWD.us a fost lansat recent de Zuckerberg, nemultumit de dificultatile intampinate in "importul" de profesionisti in SUA si in atragerea antreprenorilor straini catre mediul de afaceri american.

Grupul a adunat deja nume mari din Silicon Valley, precum Eric Schmidt de la Google, cofondatorul LinkedIn- Reid Hoffman, sau directorul general al Yahoo!, Marissa Mayer.

FWD.us sustine proiectul privind reforma legislatiei pentru imigranti si va activa in principal pe probleme de educatie, in incercarea de a creste numarul de absolventi de studii superioare in domenii din sectorul stiintei si tehnologiei.



Citeste si