6 August 2014

Jon Garrison este noul director financiar al UPC Romania



UPC Romania anunta astazi ca Jon Garrison este noul chief financial officer (CFO) al companiei. Jon va prelua toate activitatile legate de zona financiara a UPC Romania si va fi responsabil de coordonarea departamentelor Finance & Accounting, Billing & Collection, Procurement & General Services, sustinand strategia de dezvoltare a UPC Romania.

Anterior numirii sale in pozitia de CFO al UPC Romania, Jon Garrison a fost, din 2010, Co-CFO in cadrul Unitymedia KabelBW GmbH, companie parte din Liberty Global. “Ma bucur ca Jon s-a alaturat echipei noastre de management – are o experienta vasta, de peste 15 ani, in domeniul financiar, din care peste 8 ani alaturi de echipa Liberty Global”, declara Severina Pascu, CEO UPC Romania & Ungaria.

Profil Jon Garrison

Jon si-a inceput cariera dupa ce a absolvit Universitatea din Denver, unde a obtinut si un master in domeniul financiar - contabil. A fost audit senior manager pentru Deloitte in Denver si Londra timp de 7 ani.

In 2005, s-a alaturat companiei Liberty Global, in pozitia de VP Technical Accounting, responsabil pentru politica financiar-contabila a operatiunilor europene ale grupului. Jon a lucrat in Amsterdam timp de 4 ani si jumatate. In vara anului 2010, s-a mutat la Koln unde a preluat noi responsabilitati – pozitia de Co-Chief Financial Officer – Sr. Vice President Accounting in cadrul Unitymedia KabelBW. A coordonat operatiunile financiare, cele legate de taxe si trezorerie, relatiile cu investitorii, dezvoltarea afacerii si activitatile de conformitate.

Jon a coordonat proiecte de refinantare de miliarde de euro si structurare a taxelor, avand in vedere mereu obiectivul de mentinere a unei companii puternice. Jon are o vasta experienta in domenii precum sistemul american de raportare si auditare (GAAP), control financiar, reglementare si managementul proiectelor.

Jon este originar din Western Nebraska si are ca hobby-uri activitatile in aer liber si cele sportive: hiking, biking, golfing, diving, precum si calatoriile, dar si fotografia si arta.



Citeste si