16 Octombrie 2014

VIDEO. Ce este Air Umbrella si cum arata gadget-ul viitorului destinat protectiei de ploaie



Daca v-ati saturat de cat de voluminoase sau cat de des se strica umbrelele pe care le folositi, aflati ca a aparut primul concept de umbrela care functioneaza exclusiv pe baza de aer.

Dupa ce si-a depasit obiectivul de a atrage 10.000 de dolari pe Kickstarter, proiectul inventatorului chinez Chuan Wang ar urma sa devina disponibil in curand pe piata.

Chiar daca manerul umbrelei seamana cu cel al uneia obisnuite, acesta dispune de o baterie care alimenteaza un ventilator, care, in functiune, creeaza un strat de protectie din aer care deviaza stropii de ploaie, similar unei umbrele clasice. Interesant este faptul ca aceasta umbrela isi poarte mari suprafata de protectie, astfel ca sub umbrela s-ar putea adaposti mai multe persoane. Potrivit inventatorului sau, umbrela face zgomot, dar nu unul mai mare decat sunetul scos de picaturile de ploaie, scrie The Independent.

Dispozitivul ar urma sa fie lansat pe piata spre finalul anului viitor, insa pana in prezent nu se stie ce pret va avea. Vorbim totusi despre un gadget, iar pretul va fi cu siguranta pe masura.



Citeste si