15 Aprilie 2015

Primele imagini oficiale cu LG G4, scapate pe Internet: cum arata si ce promite concurentul Galaxy S6 si HTC One M9



LG G4 este, fara indoiala, cel mai asteptat smartphone din aceasta luna, varful de gama al companiei sud-coreene urmand sa fie lansat oficial intr-un eveniment pe 28 aprilie.

Poate strategie sau pura eroare, pe Internet au scapat primele imagini oficiale si caracteristici ale noului LG G4, iar din primele impresii smartphone-ul promite foarte mult.

In linie cu asteptarile, smartphone-ul LG G4 va avea o carcasa acoperita in piele, de aceasta data una veritabila. Varful de gama al companiei sud-coreene va dispune si de carcasa din plastic, cu un design diferit, fiind disponibil atat in culoarea alba, cat si gri inchis sau auriu.

LG G4 beneficiaza de un design Slim Arc, ceea ce face ca smartphone-ul sa fie usor de manevrat desi are un ecran de 5,5 inch.

Pe partea de echipare, LG G4 va dispune de un ecran de 5,5 inch Quad HD (2K) IPS, va avea slot SD si o baterie de 3.000 mAh. Spre deosebire de varfurile de gama lansate de Samsung si HTC, LG G4 va oferi posibilitatea utilizatorilor sa schimbe acumulatorul telefonului.

Chiar daca imaginile aparute pe Internet nu confirma zvonurile aparute pe Internet, LG G4 va incorpora un procesor Qualcomm Snapdragon 810 si o memorie de 3GB, iar pe partea multimedia va incorpora o camera foto de 16MP dezvoltata chiar de catre producatorul asiatic.



Citeste si