3 Iunie 2015

Manager cu experienta de 17 ani in vanzari se alatura Samsung Romania



Samsung Electronics Romania anunta numirea lui Cristian Cojocaru in functia de head of telecom division.

„Sunt bucuros sa ma alatur echipei Samsung si imi voi folosi intreaga experienta acumulata pentru a creste businessul companiei pe plan local” a declarat Cristian Cojocaru.

Cristian Cojocaru a acceptat provocarea de a se alatura echipei Samsung si va prelua conducerea diviziei telecom incepand cu aceasta luna.

El are o experienta de peste 17 ani in vanzari si a condus, timp de peste opt ani, mai multe echipe de vanzari din cadrul mai multor companii de telecom. Noul Head of Telecom Division si-a inceput cariera la Orange Romania, unde a contribuit timp de sase ani la cresterea retelei de parteneri a companiei.

In perioada 2005 – 2007, Cojocaru a contribuit la cresterea diviziei GSM din cadrul LG Romania, iar din 2008 a devenit seful diviziei de vanzari Sony Ericsson pe zona balcanica, avand o contributie majora la cresterea cifrelor de vanzari ale companiei. In ultimii ani, Cristian Cojocaru a dezvoltat strategia de vanzari pentru Vodafone Romania si strategia B2B pentru Telekom Romania, conducand in acelasi timp cu succes propria companie de consultanta in business.



Citeste si