9 August 2017

Reduceri la electronice pe eMAG: 3 console de gaming pe care vi le puteti cumpara la preturi speciale



eMAG desfasoara campania de reduceri electronicdays, prin intermediul careia va puteti cumpara electronice cu reduceri de pana la 40%. Noi am ales 3 console de gaming la reducere.

Reducerile eMAG din campania electronicdays te pot ajuta sa iti transformi sufrageria intr-o sala de gaming. Din ofertele acestora, am selectat consolele de mai jos pe care ti le poti lua la preturi speciale.

Oferte eMAG: Consola Sony Playstation 4 Slim

Consola Sony Playstation 4 Slim vine cu o capacitate de memorie RAM de 8 GB si o capacitate de stocare de 500 GB. Acesta este echipata cu un controler fara fir Dualshock 4, care a fost actualizat cu o noua senzatie vizuala si tactila, inclusiv cu o bara luminioasa colorata mai vizibila. Despre acest controler se spune ca este cel mai ergonomic si intuitiv controler PlayStation,proiectat pana acum. Consola o puteti cumpara la un pret special de aici.

Consola Sony Playstation 4 Pro la reducere pe eMAG

Consola Sony Playstation 4 Pro vine cu capacitate de memorie RAM de 8GB si o capacitate de stocare de 1 TB. Aceasta ofera o rezolutie de 1080p pentru toate jocurile PS4, respectiv frame rate-uri mai mari sau mai stabile. O puteti cumpara la un pret special de aici.

Reduceri eMAG: Consola Nintendo 3DS XL - Pearl White

Pe noua consola a celor de la Nintendo puteti rula in continuare jocurile 3DS si majoritatea jocurilor consolelor Nintendo DS si Dsi. O parte din jocurile ce urmeaza sa se lanseze vor fi exclusiv pentru NewNintendo 3DS XL. Performanta procesorului a fost imbunatatita, astfel timpul de incarcare s-a redus. Browser-ul de internet este imbunatatit si iti permite sa te uiti la fisiere video sau sa navighezi pe internet. Poti sa folosesti butoanele ZL/ZR pentru a trece de la un tab la altul sau sa dai zoom folosind C stick. O puteti cumpara cu o reducere de 14% de aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.



Citeste si