29 Septembrie 2017

Reduceri la televizoare Samsung. Ce oferte gasesti toamna asta



Toamna vine cu reduceri generoase la televizoarele Samsung. eMAG are saptamana aceasta o noua campanie, care se numeste "Samsung Blue Week", prin care ofera reduceri de pana la 35% la o gama variata de televizoare Samsung.

Daca nu ai facut-o inca, e timpul sa iti transformi sufrageria intr-o adevarata sala de cinema. Sezonul ploios si rece bate la usa, asa ca ar fi bine sa iti pregatesti camera in care sa te refugiezi in zilele mohorate de toamna si sa te uiti la serialele si filmele preferate. Am selectat cateva televizoare Samsung care se afla la reducere toamna asta.

Reduceri la televizoare Samsung: Televizor LED Samsung

Cu noile televizoare Samsung poti urmari filmele si emisiunile preferate ca dintr-o sala de cinema profesionista. Televizoarele LED Samsung dispun de functia Wide Colour Enhancer care imbunatateste considerabil calitatea imaginilor, redand si cele mai mici detalii. In plus, cu ajutorul functiei ConnectShare Movie, va puteti conecta unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor si va puteti bucura instantaneu de serialele preferate.

Televizorul LED Samsung se afla in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 30%. Vezi pretul AICI!

Televizor LED Smart Samsung, la reducere

Cu televizorul LED Smart Samsung te poti bucura, de acasa, de noul standard al divertismentul. Datorita rezolutiei duble fata de cea a televizoarelor HD standard, televizorul Full HD Samsung face ca experienta de vizionare sa fie una de exceptie, oferind o imagine mai clara si mult mai multe detalii. Nici functia Wide Colour Enhancer de la Samsung nu este de neglijat. Aceasta imbunatateste considerabil calitatea imaginilor.

Televizorul LED Smart Samsung se vinde cu o reducere 24% la eMAG. Afla AICI mai multe detalii despre produs!

Televizor LED Curbat Smart Samsung, in oferta eMAG

Cu televizorul LED Curbat Smart de la Samsung poti experimenta detalii vii cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD. In plus, e timpul sa experimentezi urmatorul nivel de vizionare intr-un mod captivant. Auto Depth Enhancer regleaza nivelurile de contrast pe mai multe straturi pentru o senzatie de profunzime sporita. Mai mult, ai posibilitatea sa controlezi toate dispozitivele conectate cu o singura telecomanda.

Televizor LED Curbat Smart Samsung se afla in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 30%. Verifica pretul AICI!

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.



Citeste si