24 Iulie 2018

TotalSoft a finalizat fuziunea cu Architected Business Solutions. Noul CEO al companiei



TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori si integratori de solutii software de business, filiala detinuta integral de catre Logo Yazilim A.S. (Logo), a finalizat procedurile de achizitie si integrare a Architected Business Solutions (ABS), grup specializat in consultanta in managementul afacerilor si cu expertiza solida in strategie, managementul proceselor de afaceri, tehnologie si outsourcing.

TotalSoft devine o companie cu profil unic in industria autohtona de IT si solutii de business, consolidandu-si portofoliul de servicii si solutii, precum si competentele in consultanta si management de proiect.

In urma fuziunii, actionarii ABS detin un pachet 20% din actiunile TotalSoft. Totodata, Gorkem Tursucu, Director General al ABS si Chief Operations Officer in cadrul TotalSoft, devine CEO al TotalSoft, inlocuindu-l pe Onder Eren, care preia pozitia de membru in Consiliul de Administratie al companiei.

Cu o experienta de peste 20 de ani in consultanta, Gorkem Tursucu a fondat si gestionat operatiunile ABS in ultimii 12 ani. Anterior, a detinut pozitii de conducere in companii globale precum Arthur Andersen si Ernst & Young, fiind responsabil de numeroase proiecte de consultanta in management si corporate finance, in mai multe industrii. Totodata, a gestionat proiecte de imbunatatire a eficientei proceselor pentru companii globale publice si private, in regiuni precum Comunitatea Statelor Independente, Europa Centrala si de Est, India si Orientul Mijlociu.



Citeste si