16 Iulie 2020

Gmail se transformă într-o platformă cu ”de toate” pentru a lupta cu jucători precum Slack sau Zoom



Google pregătește un update important pentru Gmail, în urma căruia va aduce în aceeași aplicație funcțiile Google Chat, Docs, Meet, Rooms și aplicații oferite de alte companii, în încercarea de a concura cu jucători precum Slack, Microsoft sau Zoom.

Gigantul IT a integrat recent funcția de videoconferință Meet în Gmail, ca urmare a popularității pe care competitorii de la Zoom au înregistrat-o ca urmare a restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.

Noul update ce va aduce toate aceste soluții într-o singură aplicație ar urma să transforme Gmail într-o unealtă extrem de benefică pentru productivitatea utilizatorilor.

Funcțiile vor fi afișate în partea de jos a ecranului în cazul în care accesați aplicația pe mobile, iar pe desktop în partea laterală, permițându-le utilizatorilor să folosească concomitent mai multe funcții fără să fie nevoiți să sară de la o fereastră la alta. De asemenea, Google pune la dispoziție și un marketplace pentru soluțiile oferite de alte companii, precum Trello, DocuSign sau Salesforce, conform businessinsider.com.



Citeste si