29 August 2007

Divizia ProCurve de la HP, crestere dubla fata de cea a industriei

ProCurve Networking de la HP a înregistrat o creºtere a livrarilor de porturi de peste 50% fata de rata de creºtere a industiei în cel de-al doilea trimestru calendaristic al anului 2007, în comparatie cu aceeaºi perioada a anului trecut, conform raportului realizat de compania de studii de piata Dell’Oro Group.
Acelaºi raport arata ca ProCurve, cea de-a doua mare companie din lume care comercializeaza echipamente enterprise de tip LAN a beneficiat de o creºtere de 46% a livrarilor globale de porturi, în cel de-al doilea trimestru al anului 2007, fata de aceeaºi perioada a anului trecut. Rata de creºtere a industriei pentru aceeaºi perioada a fost de 21%.

În America de Nord, gama de echipamente ProCurve switched Layer2 pâna la Layer7 a cunoscut creºteri de 57% ale livrarilor, fata de anul anterior, într-o piata a carei marime a fost cu 14% mai mare. În piata din regiunea Europa, Orientul Mijlociu ºi Africa, ProCurve a înregistrat un volum de livrari în creºtere cu 44% în raport cu piata a carei evolutie a fost de doar 28%.

În plus, raportul Dell’Oro arata ca livrarile globale ProCurve de tehnologie Power over Ethernet (PoE) au crescut cu 249% fata de anul trecut în comparatie cu piata care a depaºit rezultatele de anul trecut cu 60%. În urma acestui studiu, ProCurve se situeaza pe locul 2 în industria PoE, cu o cota de piata de 10%. Conform aceluiaºi raport, ProCurve se pozitioneaza pe acelaºi loc 2 în ceea ce priveºte vânzarile de porturi Layer 2 ºi Layer 3 total Gigabit ºi 10 Gigabit.

“Creºterea continua înregistrata de ProCurve ºi pozitia sa de top au fost determinate atât de extinderea portofoliului nostru de produse ºi solutii enterprise, cât ºi de adoptarea viziunii Adaptive Network de catre clientii noºtri,” a declarat John McHugh, vice-preºedinte ºi general manager, ProCurve Networking de la HP.




Citeste si