26 Noiembrie 2007

Ministerul Comunicatiilor va relua selectia unui consultant pentru listarea Romtelecom

Ministerul Comunicatiilor va relua procesul de selectie a unui consultant in vederea lansarii unei oferte publice de vanzare de actiuni a pachetului pe care statul roman il detine la Romtelecom, dupa ce s-a constatat expirarea contractului de consultanta in august 2006

Potrivit Capitolului VIII din contractul aminitit, durata acestuia a fost stabilita la noua luni de la data semnarii de catre toate partile contractante.

Reprezentantii MCTI si ai Credit Suisse Securities Europe au agreat ca acest contract a incetat sa mai produca efecte juridice, ca urmare a expirarii duratei lui de valabilitate, in conformitate cu Capitolul XX, art. 57.

De asemenea, ambele parti au convenit ca nu au nici un fel de pretentii de la cealalta parte decurgand din incheierea si executarea acestui contract.

Contractul de consultanta si servicii financiare a fost incheiat in vederea realizarii ofertei publice initiale secundare de valori mobiliare a MCTI, constand in vanzarea a pana la circa 45% din actiunile Romtelecom, detinute de statul roman prin MCTI, inclusiv a asistarii acestuia in procesul de listare pe piata bursiera interna si internationala si a efectuarii tuturor activitatilor specifice acestor actiuni.



Citeste si