17 Ianuarie 2008

Apple a prezentat cel mai subtire laptop din lume, Macbook Air



Seful Apple, Steve Jobs, a prezentat noul MacBook Air, un computer de tip notebook prezentat a fi cel mai subtire notebook din lume.

MacBook Air, care va incepe sa fie comercializat peste doua saptamani, la un pret de 1.799 dolari, are o grosime de 0,4 centimetri in fata si 1,94 centimetri in spate. Notebook-ul are o greutate de 1,3 kilograme si bateria sa are o autonomie de cinci ore.

Cel mai subtire model de notebook disponibil in prezent pe piata are o grosime de 0,80 centimetri in fata si 3 centimetri in spate, astfel ca modelul MacBook Air ar putea incapea fara probleme intr-un notebook oferit de rivalul Sony.

Jobs a prezentat o serie de noi produse si servicii ale companiei, dar a pastrat pentru sfarsit Macbook Air, pe care l-a scos dintr-o simpla mapa de documente, pentru a sublinia grosimea foarte mica a computerului.

Laptopurile Macbook sunt unele dintre cele mai atractive produse ale Apple, iar vanzarile au crescut cu 37% in trimestrul al patrulea al anului financiar incheiat in septembrie 2007.



Citeste si