22 Februarie 2008

Avitech: Afaceri de 14 mil. de euro in 2007

Compania de IT Avitech, furnizor de solutii integrate ce au la baza echipamente profesionale a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 14 milioane de euro si mizeaza pentru 2008 pe o crestere cu aproximativ 40%, pana la 20 milioane euro.

Avitech este unul dintre cei mai importanti integratori din Romania si a inregistrat anul trecut o crestere cu 46% a afacerilor comparativ cu anul 2006. Compania a devenit totodata partener platinium pentru furnizori foarte importanti ca Tandberg , Crestron si Extron.

Avitech cuprinde mai multe divizii, fiecare cu domenii specializate de activitate: Avitech Systems, Avitech Audio-Video, Avitech Smart House. Avitech Systems este divizia specializata in furnizarea de solutii pentru instalatii electrice, securitate, automatizari si BMS. Avitech Audio-Video este integrator de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Avitech Smart House dezvolta conceptul integrat de casa inteligenta, oferind solutii pentru securitate, instalatii electrice, automatizare, climatizare, cablare structurata, audio-video.

Avitech are sediul central in Bucuresti si centre de suport tehnic si service in Iasi si Cluj-Napoca. Compania are 160 de angajati, cel mai mare showroom de profil din tara, iar in 2006 a intrat pe piata de instalatii electrice de curenti slabi (BMS, securitate, PA si voce, date). Printre proiectele companiei se numara cel cu Minisiterul Justitiei in valoare de 400.000 euro.



Citeste si