10 Iunie 2005

A fost lansat si in Romania website-ul oficial Dr. Web Antivirus

Începând cu luna iunie, Dr.Web are paginã de web si în limba românã. Celebrul software rusesc îsi lãrgeste reteaua mondialã de parteneri si în România prin firma XSystem Turnkey IT Solutions (www.xsystem.ro), unic distribuitor al antivirusului pe piata româneascã.
De acum inainte, tehnologia avansatã marca Dr.Web devine disponibilã si utilizatorilor din România.
"Doctor Web ltd. are plãcerea de a lansa software-ul antivirus Dr.Web pe piata româneascã. Dorinta noastrã este de a veni în întâmpinarea necesitãtilor pietei românesti de antivirus si securitate IT cu o solutie sigurã si eficientã, folositã la nivel mondial.

Calitatea produsului este certificatã de multiplele premii VB100% obtinute din partea publicatiei British Virus Bulletin. Utilizatorii români sunt unii dintre cei mai exigenti. si, deoarece ne propunem sa fim lideri de piata, am gândit acest proiect pornind de la o idee pe cât de simpla, pe atât de generoasa: siguranta nu cunoaste compromisuri, iar românii merita un software antivirus care sã le ofere protectie împotriva celor mai periculoase atacuri." afirmã Igor Daniloff, Director Doctor Web Ltd.

Software-ul rusesc este primul care a realizat scanare în memoria calculatorului si a implementat solutia Spider Guard care oferã “on acces scanning” pentru calculatoare. Dr. WEB oferã solutii atât pentu “home users”, cât si pentru “business users”. Pachetele destinate utilizatorilor de business oferã protectie pentru servere de e-mail, gateway-uri de Internet (scaneazã protocolul HTTP si FTP) si pentru servere de fisiere.

Firma Dr. WEB tinteste sistemul de operare Linux, ca si platformã pentru produsele destinate firmelor, oferind stabilitate si fiabilitate mãritã, dar nu exlude nici utilizatorii care folosesc sistemul de operare Windows, oferind un instrument profesional în bãtãlia zilnicã împotriva virusilor.

Avantajul softwareului Dr. WEB constã în asa numitul “small footprint”, adicã mãrimea micã a memoriei folosite si a bazei de date a virusilor care se pot updata zilnic prin conexiune lentã la Internet. Un alt avantaj constã în modul de scanare heuristic, specific softwarelor Dr. WEB.

Dr. WEB oferã un program special pentru ISP-uri (Internet Service Provider), adicã un discount de 50% pentru software-ul destinat serverelor de e-mail. În acelasi timp, si companiile de OEM (Original Equipment Manufacturer) pot beneficia de oferte speciale.

XSystem Turnkey IT Solutions cautã acum parteneri distribuitori ai antvirusului pe piata româneascã si oferã discounturi speciale în acest sens.



Citeste si