11 Iulie 2008

Cosmote isi ia director de vanzari de la Zapp



Cosmote Romania l-a numit pe Mircea Girbovan in functia de corporate sales manager, o pozitie nou-creata in cadrul Departamentului de Vanzari si Relatii cu Clientii.

Mircea Girbovan va coordona forta de vanzari directe a Cosmote, dedicata segmentului companii, si va raporta Directorului Diviziei de Vanzari si Relatii cu Clientii - Nickolaos Choumis. Segmentul de business continua sa fie o prioritate in acest an, Cosmote urmarind cresterea numarului clientilor corporativi, prin oferte competitive si flexibile. In 2007, Cosmote a inregistrat o triplare a numarului clientilor din acest sector.

Inainte de a se alatura echipei Cosmote, Mircea Girbovan a condus departamentul de vanzari al Telemobil Romania, operatorul Zapp, companie in care si-a inceput activitatea in anul 2001 si a detinut diverse functii manageriale.

Licentiat in Electronica si Telecomunicatii al Facultatii Tehnice din Cluj-Napoca, Girbovan si-a inceput cariera in 1994 si a administrat, de-a lungul timpului, mai multe afaceri independente.



Citeste si