28 Ianuarie 2009

Blackberry Storm, o experienta mobila sub asteptarile utilizatorilor



Lansarea pe piata a gadget-ului Blackberry Storm de la producatorul de telefoane mobile Research in Motion (RIM) a avut un debut anevoios, dupa cum releva numeroase publicatii online.

De exemplu, conform Wall Street Journal, terminalul mobil intampina diverse probleme tehnice la nivelul ecranului tactil si, mai mult decat atat, vanzari sub asteptari. Asadar, daca review-urile facute gadget-ului mobil inainte de lansarea sa pe piata erau in majoritate pozitive si promiteau un telefon cu adevarat “puternic”, in momentul de fata acesta demonstreaza ca nu este chiar asa de bun pe cat se credea initial.

Pana acum, RIM a vandut 500.000 de unitati Storm, spre deosebire de iPhone-ul 3G care, in primul trimestru de la lansarea sa pe piata, a avut vanzari de 2,4 milioane de echipamente (Blackberry Storm este prezent pe piata de aproximativ doua luni).

“RIM considera terminalul mobil Storm ca fiind un real succes, mai ales dat fiind faptul ca acestia produc circa 250.000 de echipamente mobile pe saptamana pentru a face fata cererii mari din piata”, se arata in WSJ.

Smartphone-ul Blackberry Storm a iesit pe piata pe data de 21 noiembrie 2008. BlackBerry Storm are un procesor tactat la 624 Mhz, 128 MB RAM si 1 GB memorie interna, expandabila prin introducerea unui card microSD de maximum 16 GB.

Vodafone Romania, cel de-al doilea operator de telefonie mobila din Romania, a lansat noul Blackberry Storm pe piata romaneasca la data de 18 decembrie 2008.

Terminalul este disponibil la preturi cuprinse intre 99 si 219 euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentele Vodafone Multiplu 100 Blackberry si Vodafone Multiplu 400 Blackberry pentru un contract incheiat pe doi ani.



Citeste si