20 Februarie 2009

Asesoft Distribution vizeaza vanzari de 1,5 mil. euro pentru produsele APC



Distribuitorul IT Asesoft Distribution mizeaza in 2009 pe vanzari de 1,5 milioane de euro la produsele APC (American Power Conversion), pentru care a obtinut distributia oficiala pe piata locala.

Solutiile APC, proiectate atat pentru utilizatorii casnici cat si pentru corporatii, imbunatatesc gradul de management, disponibilitate si performanta a echipamentelor electronice, retelelor, echipamentelor de comunicatii si industriale de orice marime.

Beneficiile aduse clientilor Asesoft prin acest parteneriat constau in posibilitatea de a oferi suport tehnic si comercial pentru proiecte, livrarea rapida din stoc pentru cele mai uzuale produse, posibilitatea aprovizionarii la comanda cu orice produs din portofoliul APC, precum si posibilitatea de a participa la programele pentru parteneri dezvoltate de APC.

"In calitate de distribuitor oficial al produselor APC si avand deja o expertiza a pietei, estimam ca in anul 2009 produsele APC vor inregistra vanzari de aproximativ 1,5 milioane euro" a declarat Iulian Stanciu (foto), director general Asesoft Distribution.

Asesoft Distribution a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de 127 milioane dolari, in crestere cu 22% fata de anul anterior, iar pentru 2009 isi propune afaceri de 130 milioane dolari.

Asesoft Distribution lucreaza in 2009 cu o marja de profit de 1%

Printre concurentii Asesoft pe piata se numara RHS, Proca, Tornado si Scop Computers.



Citeste si