13 Martie 2009

Marius Ghenea cumpara magazinul online ShopIT.ro



FiT Distribution, companie de distributie IT detinuta de omul de afaceri Marius Ghenea, cumpara magazinul online shopIT.ro, specializat in vanzari de produse IT&C.
Magazinul online va opera independent, alaturandu-se celorlalte magazine online din grup: PCfun.ro, ElectroFun.ro si 24PC.ro.

„Aceasta strategie de consolidare este cea mai potrivita metoda de a creste in mod sustinut, chiar si intr-o perioada de criza prin care trece acum intreaga economie. Astfel, pe de o parte, fiecare achizitie reprezinta o posibilitate de a reduce costurile de operare la nivelul grupului de comert online, prin realizarea sinergiilor intre diversele magazine online si, pe de alta parte, este o oportunitate de a creste in continuare cota de piata”, a declarat Marius Ghenea, presedintele FIT Distribution.

Aceasta tranzactie presupune preluarea intregii activitati a ShopIT.ro, atat a interfetei web existente, a logisticii, a bazei de clienti, a tuturor serviciilor post-vanzare pentru clientii existenti ai ShopIT.ro, a angajatilor, cat si a sediului actual.

Magazinul online ShopIT.ro, infiintat in anul 2004, reprezinta unul dintre magazinele online cele mai cunoscute din domeniul e-commerce din Romania.

Magazinul a realizat in ultimul an vanzari online de aproximativ 4 milioane dolari, iar ca numar de clienti ai site-ului, s-au inregistrat in total aproape 40.000, fiind astfel printre primele 10 magazine online romanesti specializate in IT&C din ultimii ani.





Citeste si