3 Iunie 2009

Inca un executiv paraseste conducerea Yahoo



Jeff Dossett, directorul de audienta de la Yahoo, responsabil pentru principalele trei pagini de continut (News, Sports, Finance), a parasit compania dupa opt luni de la venirea sa.
El paraseste compania din motive personale si probabil va conduce un start-up. Responsabilitatile sale vor fi preluate de Jimmy Pitaro, care conduce Vertical Audience Experiences din cadrul Yahoo, si Tim Mayer, care conduce divizia de aplicatii sociale si cautare.

Dossett a venit la Yahoo in luna noiembrie a anului trecut de la Microsoft, unde a fost producator executiv la MSN Media Network. El a preluat la Yahoo functia lui Scott Moore, care s-a intors la MSN pentru a prelua functia lui Dossett. El a gestionat reorganizarea diviziei media in aceste opt luni.

“Intentionam sa integram Yahoo! Canada in regiunea America de Nord, iar Dosset a profitat de aceasta ocazie pentru plecarea sa”, a declarat Hillary Schneider, care va sustine interimatul alaturi de Jimmy Pitaro si Tim Mayer.

Directorul executiv Carol Bartz a anuntat un plan de reorganizare pentru a simplifica structura de management a Yahoo si pentru a remania diferite divizii.

In saptamana care a urmat anuntarii acestui plan, mai multi executivi au parasit compania, inclusiv directorul financiar Blake Jorgensen.



Citeste si