27 Iulie 2009

Aldata mizeaza pe retail si sectorul en-gros din domeniul alimentar



Aldata Solution, furnizor de solutii software integrate, vrea sa-si mareasca cota de piata prin intermediul sectoarelor de retail si en-gros din domeniul alimentar, in urmatoarea perioada.
"In primele sase luni ale anului, factorii care au influentat evolutia afacerilor companiei au fost cererile ridicate din supermarketurile axate pe produse alimentare, din sectoarele de discount si din sectorul logistic si o cerere scazuta din partea retailerilor, ce reprezinta mai putin de 10% din afacerile noastre", au declarat reprezentantii Aldata.

Potrivit acestora, sectoarele de retail si en-gros din domeniul alimentar vor impulsiona cresterea cotei de piata a Aldata.

Axarea companiei Aldata pe sectorul alimentar reprezinta un factor important in ceea ce priveste fluctuatiile economice prezente. "Consumatorul poare renunta sa-si mai achizitioneze produse de lux dar va continua sa cumpere produse alimentare", adauga oficialii companiei.

Aldata Solution va investi, in acest an, in servicii SOA/Web bazate pe instrumente si aplicatii, tehnologii noi de optimizare si retele pentru parteneri.




Citeste si