11 Noiembrie 2009

Romania, o tara atractiva pentru reteaua sociala hi5.com



Romania este o tara atractiva pentru business-ul hi5.com, conform fondatorului retelei sociale, Ramu Yalamanchi, numai daca ne uitam la cifrele reprezentative pe care le-a strans, spre exemplu, luna trecuta - 4,22 milioane de vizitatori si peste doua miliarde de afisari.
Conform statisticilor SATI, peste 80% din romanii intre 14 si 24 de ani sunt activi pe hi5.com.

Astfel, hi5.com a avut 4,22 milioane de vizitatori in cursul lunii octombrie si peste doua miliarde de afisari in aceeasi perioada de referinta. De asemenea, pe hi5 pot fi atinsi peste jumatate de milion de romani intre 24-35 de ani, cu o eficienta maxima datorita posibilitatilor de targetare precise. Mai mult decat atat, comunitatea este intr-o crestere semnificativa, in octombrie inregistrandu-se cu 155.400 mai multi utilizatori decat in septembrie.

Potrivit lui Yalamanchi, Romania face parte din harta de interes a retelei hi5 si datorita faptului ca oamenii de aici sunt interesati sa socializeze, sa se afle intr-o permanenta conexiune.

"Utilizatorii hi5.com din Romania constituie un grup activ, plin de viata, in cadrul audientei noastre globale", a declarat Ramu Yalamanchi, fondator si CEO al hi5.

hi5.com are o cota de 40% pe piata din Romania si este a 11-a retea mondiala dupa numarul de afisari.

ARBOinteractive, cea mai mare regie de media online din Romania, a lansat ARBOsocial, departament specializat in comunicarea in social media, scopul nou infiintatului departament fiind acela de a ajuta marketerii sa fructifice oportunitatile de comunicare oferite de hi5.com in Romania.

Cititi un interviu cu Ramu Yalamanchi in editia de maine a Wall-Street.ro



Citeste si