22 Decembrie 2009

Orange extinde serviciul de reincarcare internationala a cartelelor in patru tari



La un an de la prima reincarcare internationala din Spania a unui cont Orange PrePay din Romania, Orange Romania anunta extinderea acestui serviciu in Italia, Belgia, Marea Britanie si SUA impreuna cu partenerul ezetop.
Prin acest parteneriat, serviciile de reincarcare PrePay Orange Romania devin disponibile in magazinele din Spania, Italia, Belgia, Marea Britanie si SUA. In plus, romanii din toata lumea vor putea reincarca cartela celor de acasa online, pe www.ezetop.com.

“Prin acest parteneriat clientii nostri aflati in strainatate pot sa reincarce cartele PrePay prin reteaua ezetop, atat pe cele proprii, cat si alte cartele aflate in Romania sau in strainatate. Am inceput prin a oferi aceasta solutie in cinci dintre tarile cu cele mai mari comunitati de romani, insa intentionam sa o extindem si in alte zone“, a declarat Valentin Cartis, senior product manager Orange.

ezetop ofera servicii de reincarcare a telefoanelor in parteneriat cu mai mult de 95 de operatori de telefonie mobila din Asia Pacific, Africa, Caraibe, America Latina si Estul Europei. Acordul dintre Orange Romania si ezetop permite clientilor Orange Romania sa primeasca credit de la prietenii si rudele din strainatate.



Citeste si