15 Februarie 2010

Panasonic prezinta primul home theater 3D Full HD la Jocurile Olimpice de la Vancouver



Producatorul de electronice japonez Panasonic a prezentat publicului prima plasma din lume in format home theater 3D Full HD in cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Vancouver, compania fiind partener oficial al competitiei la categoria audio-video.
Sistemul a fost expus in premiera in ianuarie anul acesta la Las Vegas, in cadrul International Consumer Electronics Show, cel mai mare targ IT&C la nivel mondial. Compania japoneza utilizeaza formatul video full HD in cadru secvential, acesta fiind folosit si in cinematografe.

“Am trecut cu succes de la televiziunea in alb si negru, la cea color, si recent la cea HD. Insa imaginile atat de apropiate de realitate, oferite de tehnologia 3D reprezinta cea mai mare provocare pentru Panasonic” a afirmat Eisuke Tsuyuzaki, chief technology officer, Panasonic Corporation America de Nord.

Linia de produse Panasonic full HD 3Dva fi lansata in primavara.

Compania a revenit pe profit in ultimul trimestru din 2009, inregistrand un castig de 32,2 miliarde de yeni (260 mil euro), datorita reducerilor de costuri si programelor prin care a incercat sa convinga clientii sa aleaga produse cu un consum mai mic de energie, potrivit cotidianului american The Wall Street Journal.



Citeste si