15 Iulie 2010

PayPoint a incheiat un parteneriat cu ApaVital Iasi



PayPoint Romania, unul din principalii operatori de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, anunta semnarea unui nou parteneriat pentru colectare plati facturi cu ApaVital Iasi, furnizor de apa curenta in judetele Iasi si Neamt.
Semnarea acestui contract raspunde obiectivelor PayPoint de dezvoltare a portofoliului de clienti si extindere a disponibilitatii serviciilor de colectare plati pentru un numar tot mai mare de utilizatori.

Obiectivele PayPoint includ incheierea de contracte cu parteneri ce au prezenta nationala, dar si regionala, in vederea unei cat mai bune acoperiri a segmentelor pe care compania deja activeaza, dar si a domeniilor inca neexplorate.

"Incheierea parteneriatului cu ApaVital Iasi face parte din strategia nostra de optimizare a prezentei la nivel national, intarind pozitia pe care o avem in judetele Iasi si Neamt", a declarat Mugur Dogariu, managing director al companiei.

PayPoint Romania, filiala locala a principalului operator de plati cash si online din Marea Britanie si Irlandei de Nord, a inregistrat venituri de 28,8 milioane euro in anul fiscal 2009-2010, incheiat la 28 martie.



Citeste si