13 August 2010

Topul jocurilor pe care sa le downloadezi vara aceasta



Chiar daca vara nu sunt foarte multe lansari in ceea ce priveste jocurile video, cotidianul britanic The Guardian a realizat o lista o jocurilor pe care le puteti descarca pana la finalul verii.

DeathSpank

Jocul de actiune lansat de Hothead Games si adesea numit “Insula maimutelor intalneste diavolul” este disponibil de luna trecuta pe PlayStation Network si Xbox Live Arcade.

Sursa foto: DeathSpank.


Limbo

Unele voci l-au numit la editia din acest an a E3, cel mai mare eveniment din domeniul jocurilor video, ca fiind cel mai bun joc de downloadat.

Jocul realizat de cei de la PlayDead a fost creat in alb si negru, nu are nici sunet si nici text, iar personajul principal este un baietel care trebuie sa isi gaseasca sora intr-un loc uitat de lume. Jocul este disponibil pe Xbox Live Arcade.

Sursa foto: Limbo.


Hydro Thunder: Hurricane

Jocul reprezinta o cursa de barci cu motor si este disponibil tot pe Xbox Live Arcade.

Sursa foto: IGN Entertainment Games.


TerRover

Acest joc realizat de CreatStudios pentru PlayStation Network prezinta povestea unui robot vehicul care are nevoie de ghidarea ta pentru a a-si gasi un loc in care sa traiasca alaturi de prieteni.

Sursa foto: IGN.



Heavy Fire: Special Operations

Creat de dezvoltatorii polonezi Teyon, Heavy Fire este un joc de actiune in care vei avea parte de misiuni speciale in Orientul Mijlociu si care a fost lansat luna trecuta pe Wiiware.




Citeste si