20 Septembrie 2010

Tableta PC de la Samsung va costa aproximativ 800 de lire, potrivit Amazon



Producatorul sud-coreean Samsung a lansat pe piata din SUA tableta Samsung P1000, cunoscuta de altfel si sub numele de Galaxy Tab, insa nu a precizat inca pretul acesteia, dar pe pe site-ul retailerului online Amazon aceasta are un pret recomandat de vanzare de aproximativ 800 de lire sterline (953 de euro), scrie cotidianul britanic The Telegraph.

Retailerul online ofera un discount de 15%, ceea ce aduce pretul final la 679 de lire sterline (809 de euro) , iar oficialii Amazon anunta de asemenea ca tableta va fi expediata intr-o luna sau doua. Daca pretul de pe site este correct inseamna ca Galaxy Tab este semnificativ mai scump decat principalul sau rival care costa 429 de lire sterline (511 euro) pe piata britanica.

Oficialii Samsung nu au declarat care vor fi preturile tabletei, dar au precizat ca aceasta vor fi competitive, scrie cotidianul american The Wall Street Journal.

Tableta este disponibila pe piata din SUA prin intermediul operatorilor telecom AT&T, Verizon, Sprint and T-Mobile.

"Galaxy Tab va redefini piata de tablete, Ne asteptam sa fim un jucator important pe aceasta piata”, a declarat Dale Sohn, presedintele diviziei de telecom a Samsung in SUA.

Dispozitivul are un ecran de sapte inchi (17,78 centimetri) si ruleaza pe Froyo, cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, dezvoltat de Google. De asemenea, noul produs are conexiune Wi-Fi si 3G si doua camere de 3 megapixeli si 1,3 megapixeli pentru apeluri video.

Sursa foto: DigitalTrends



Citeste si