14 Octombrie 2010

iPhone 4 vs. iPhone 3GS: Cu 68% mai multe probleme raportate pentru noul model



iPhone 4, cel mai recent model de smartphone lansat de cei de la Apple, este mai fragil decat predecesorul sau, iPhone 3GS, dat fiind faptul ca a inregistrat cu 68% mai multe accidente, arata SquareTrade, companie care ofera garantii pentru telefoane.

SquareTrade a realizat un grafic pe baza informatiilor primite de la 20.000 de utilizatori de iPhone, care arata ca accidentele raportate de cei care au un iPhone 4 sunt cu 68% mai multe decat cele inregistrate de iPhone 3GS, potrivit BusinessInsider.

De asemenea, conform datelor SquareTrade, numarul de display-uri sparte raportate pentru modelele de iPhone 4 a crescut cu 82% comparativ cu cele de iPhone 3GS.

Totusi, dupa cum arata reprezentantii Apple, doar 4% din utilizatorii de iPhone au declarat ca au avut probleme cu ecranul smartphone-ului. In plus, fata de alte terminale mobile inteligente, iPhone-ul are o imagine mai buna in randul consumatorilor, spun cei de la SquareTrade.

Apple vinde milioane de iPhone-uri in fiecare trimestru. Daca acest trend continua, asta inseamna ca sute de mii de telefoane iPhone 4 vor avea display-ul spart.



Citeste si