15 Noiembrie 2010

Facebook ar putea lansa un serviciu de e-mail



Reteaua de socializare cu peste 500 de milioane de utilizatori la nivel mondial ar putea lansa astazi mai multe servicii de comunicare printre care si unul de e-mail, care ar putea sa se termine in sufixul facebook.com, conducerea Facebook dorind ca internautii sa petreaca cat mai mult timp pe platforma sa, scrie publicatia americana The New York Times, care citeaza surse apropiate companiei web.

Facebook organizeaza astazi o conferinte de presa, insa oficialii retelei nu au precizat care sunt subiectele de discutie. Totodata, au refuzat sa comenteze daca declaratiile despre lansarea unor noi servicii de comunicare sunt adevarate.

„Toti furnizorii de servicii de e-mail, Google, Yahoo, MSN, ar trebui sa fie ingrijorati”, afirma un analist al Altimeter Group, companie de cercetare si consultanta in domeniul tehnologiei, adaugand ca toate aceste platforme au incercat sa adauge aplicatii pentru socializare serviciilor oferite.

Facebook deja ofera chat si are un sistem intern de mesaje care poate fi folosit de utilizatorii retelei, insa noile aplicatii ar putea mari semnificativ oferta de comunicare, dar si numarul de clienti ai site-ului.



Citeste si